Terra flora je osnovana 2009. godine sa željom da se na jednostavan i prirodan način unapredi zdravlje svih nas u Srbiji. Biljke su oduvek bile tu i biće i kao hrana i kao lek. One utiču na nas svojim mirisom,bojom i najkvalitetnijim sastojcima. Samo takve, kvalitetne i sveže sirovine iz srca Srbije, sa naše Stare planine i livada Vojvodine se koriste za pravljenje ukusnih sirupa. Poštujući biljke u procesu maceracije, mešajući ih sa vodom i fruktozom, sa ljubavlju i znanjem napunili smo na hiljade staklenih flaša. Mnoge flaše su već popijene, ali stižu nove livade sa matičnjakom, maslačkom, mentom, rastavićem, kantarionom, hajdučkom travom, miloduhom…

Spojili smo iskustvo, tradiciju i najnovija znanja integrativne medicine u proizvode za dušu i telo. Dobili smo najveća priznanja za kvalitet naših hladno ceđenih ulja, a nastavak priče o hrani i zdravlju je široka paleta zdravih sirupa. Ko jednom popije sok Terra-flore samo može da traži repete (za one mlađe to znači da hoće još).

Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli da stignemo ovde gde smo sada, a za to su trebale godine velikog rada i istrajnosti. Sada sa ponosom možemo da predstavimo proizvode Terra-flore iz Čonoplje kod Sombora celom svetu. I da još jednom naglasimo da su naši proizvodi isključivo od biljaka iz Srbije.

proizvodi-21